Camera de Comert si Industrie a Judetului Ilfov

Camera de Comert si Industrie a Judetului Ilfov, organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, cu caracter autonom, are drept scop promovarea comertului si industriei romanesti pe plan intern si extern.

Despre Camera de Comert si Industrie a Judetului Ilfov

 

Camera de Comert si Industrie a Judetului Ilfov* a fost infiintata in anul 1998 prin HG 535 incepandu-si activitatea in acelasi an.

– organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, cu caracter autonom, are drept scop promovarea comertului si industriei romanesti pe plan intern si extern.

– preocupata permanent pentru o mai buna reprezentare si sustinere a intereselor comunitatii de afaceri din judet si se implica direct, in sprijinirea dezvoltarii economice si sociale a Judetului Ilfov, sa intareasca relatiile in plan central si local, cu administratia publica si cu organizatiile societatii civile si sa actioneze pentru crearea unui mediu de afaceri stabil si coerent, formarii pietei interne libere si concurentiale si a unei economii durabile, deschise spre exterior.

Obiective

– dezvoltarea si diversificarea modalitatilor de valorificare a informatiilor in afaceri ;
– promovarea sistematica a ofertei de servicii a Camerei catre membrii sai si operatorii economici care inca nu au concretizat intentia de adeziune la Camera ;
– consultanta de afaceri (orientare pe domenii, oportunitate, conditii specifice de afaceri. etc)
– participarea la actiuni concrete de promovare a comertului exterior romanesc, prin sprijinirea si orientarea ofertelor exportatorilor catre anumite zone de interes strategic pentru Romania ;
– intensificarea schimbului de informatii intre Camera de Comert si Industrie Ilfov si celelalte Camere Teritoriale privind investitorii si obiectivele investitionale din judet.

PREOCUPARI DE VIITOR

– a colectat si va colecta de la societatile comerciale producatoare oferta de marfuri disponibile in vederea intocmirii ofertei romanesti de produse pentru export ;

Anunt important

Avize de Forta Majora

Camera de Comert si Industrie Ilfov este singura institutie abilitata sa elibereaze Avize de Forta Majora companiilor din judetul Ilfov.

Camera de Comert si Industrie Ilfov impreuna cu celelalte camere de comert si industrie din Romania efectueaza in luna Ianuarie a anului curent, consultarea companiilor cu privire la problemele resimtite de acestea din punct de vedere legislativ.

In urma centralizarii rezultatelor la nivel national, materialul final – o sinteza a problematicilor identificate de Camerele de Comert si companii, va fi inaintat decidentilor politici.

Incercam asadar sa cream o proiectie menita sa asigure oamenilor de afaceri echitatea, predictibilitatea, transparenta si sansa, intr-un climat favorabil stimularii si consolidarii productivitatii afacerilor.

In acest scop am creat pentru Dvs un chestionar care cuprinde 5 intrebari.

CAmera de comert si industrie ilfov elibereaza la solicitarea agentilor economici, certificate de origine a marfurilor

 

Camera de Comert si Industrie Ilfov avizeaza la solicitarea agentilor economici, existenta cazului de forta majora

Procedura de acordare a invitatiilor sau scrisorilor de garantie pentru cetatenii straini din tarile non-europene

Contact

Intrati in legatura cu noi

Camera de Comert si Industrie a Judetului Ilfov

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a  Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.